LOKACIJA

Nalazimo se na ulazu u grad Rijeku, uz autocestu Rijeka - Zagreb (izlaz čvor Čavle, nakon naplatnih kućica na Kikovici).

Villa S&S izuzetno je atraktivna poslovnim ljudima, ljubiteljima aktivnog odmora, sportskim klubovima...

Villa S&S izuzetno je atraktivna poslovnim ljudima. Nalazi se na ulazu u grad Rijeku, uz autocestu Rijeka – Zagreb (izlaz čvor Čavle, nakon naplatnih kućica na Kikovici) te su svi poslovni subjekti na dohvat ruke poput onih u Zoni Kukuljanovo, kao i gradovi poput spomenute Rijeke, ali i Kostrene te Bakra.

Ljubitelji aktivnog odmora također će doći na svoje. Blizina Grada Grobnika, Rječine, Platka, Gorskog kotara i Nacionalnog parka Risnjak omogućuje bavljenje rekreativnim aktivnostima poput bicikliranja, pješačenja, climbinga, planinarenja te lovom i ribolovom, ali i motociklizmom, autobilizmom na obližnjem Automotodromu Grobnik, zatim padobranstvom na Sportskom aerodormu Grobnik, jahanjem u Konjičkom klubu Vodičajna u Jelenju i nezaobilaznim skijanjem i sanjkanjem na Platku.

Villa S&S pogodna je i za smještaj sportskih klubova prilikom priprema, najtecanja i utakmica.

S obzirom na svoju lokaciju, turisti koji za svoj odmor odaberu Villu S&S u vrlo kratkom vremenskom roku mogu dosegnuti i destinacije na moru te uživati u kupanju, sunčanju i morskim sportovima na plažama Kostrene, Rijeke i Kraljevice, Crikveničke i Opatijske rivijere te otoka Krka ( koji je s kopnom povezan mostom). Od kulturnih spomenika istaknut ćemo kaštel u Gradu Grobniku i na Trsatu gdje se nalazi i poznato Svetište Majke Božje Trsatske.

Regija Kvarner poznata je i po zdravstvenom turizmu. Domaći i strani gosti posjećuju je zbog kvalitetne zdravstvene skrbi, oporavka nakon zahvata i povreda te kvalitetnih stomatoloških ordinacija.

Villu S&S odabiru i oni na proputovanju prema južnoj Dalmaciji, Dubrovniku, Splitu, Zadru i Šibeniku te otocima. Preporučujemo vam i kratki odmor kod nas prije nezaboravnog posjeta očaravajućem Nacionalnom parku Plitvička jezera.

TOP